Informatii despre hotel

Hotel mai mic de tip familie FALCON HILLS este in apropierea hotelulului partener Falkon Inn Viva. Locatie: In zona Ras Um Seid Hilus, pe un platou inalt, la aproximativ 17 km de aeroportul din Sharm El Sheikh. Hotelul ofera transport regulat catre centrul Golfului Naama - gratuit, in timpul zilei puteti folosi si un taxi local.

Distanta

la aproximativ 5 km de Golful Naamala aproximativ 18 km de aeroportul din Sharm El Sheikh

Descrierea camerei

Camera standard:aer conditionat individualTV-Sat, telefon, frigiderseif (gratuit)baie (dus)balcon/terasa

Descrierea hotelului

Hotelul are 136 de camere. Oaspetii au acces la un hol de intrare cu o receptie. Exista un seif la hotel. Conexiunea la internet prin WiFi este disponibila in zonele comune. Exista mai multe facilitati de catering, cum ar fi un restaurant, o cafenea si un bar. Exista un supermarket si alte magazine. Copiii se pot juca la locul de joaca destinat acestora.

Descrierea plajei

Plaja cu nisip langa Centrul Vechi (intrare gratuita, mini autobuz gratuit)

Oferta sportiva

Gratuit2 piscine, sezlonguri si umbrele gratuiteteren de tenis, tenis de masa, biliardprograme de animatie de searaContra costsauna, jacuzzi, masajebaie turceasca, baie de aburisporturi nautice pe plajacentru de scufundari

Mese

All inclusive: mic dejun tip bufet, pranz si cina, gustari usoare in timpul zilei, gustare de dupa-amiaza si inghetata de la 16:30 la 17:30. Bauturile racoritoare locale sunt servite intre orele 10:00 si 24:00, iar bauturile alcoolice locale sunt servite intre orele 13:00 si 24:00. All inclusive nu este valabil pe plaja.

Categoria oficiala

3 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Falcon Hills Hotel, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate