Sejur Mexic - Fairmont Mayakoba Riviera Maya, cu plecare din Bucuresti

Acest complex de lux, castigător al premiului AAA Five Diamond Award, se află pe Riviera Maya si este format dintr-o serie de clădiri de mică inăltime, legate prin intermediul unor canale navigabile. Complexul este inconjurat de o pădure tropicală luxuriantă si are vedere minunată la mare.

Centrul spa Willow Stream Spa de la Fairmont Mayakoba are o suprafată de 1859 mp si oferă zone de tratament inconjurate de coronamentul copacilor si o serie de tratamente de infrumusetare si masaje bazate pe traditie si flora locală a regiunii. Accesul la centrul de fitness si la zona spa este disponibil la un cost suplimentar.

Fairmont Mayakoba oferă mai multe restaurante si baruri, inclusiv un restaurant care serveste grătare si fructe de mare, un sushi bar si un swim-up bar.

Discover Club & Adventure Camp oferă activităti culturale si educative pentru copiii cu varsta cuprinsă intre 4 - 12 ani. Terenul de golf El Camaleon Riviera Maya Golf Club, recunoscut de Societatea Audubon, este potrivit pentru toate nivelurile de dificultate si a fost proiectat de Greg Norman.

Complexul nu este accesibil cu masina, iar oaspetii pot ajunge in diverse zone cu barca, pe jos urmand traseele naturale bine marcate, cu bicicleta sau cu masinuta de golf electrică, condusă de un membru al personalului.

Situat langă terenul de golf cu 18 găuri El Camaleón, complexul Mayakoba oferă 5 piscine in aer liber si acces privat la plaja din Playa del Carmen.

Aeroportul International din Cancún se află la aproximativ 45 de minute de mers cu masina, iar Playa del Carmen este la aproximativ 15 minute de mers cu masina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Fairmont Mayakoba Riviera Maya, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate