Ziua 1
Intalnire la ora 18:30 cu reprezentantul agentiei. Plecare la ora 19:00 pe ruta Giurgiu, Ruse, Sofia, Kulata,Thessaloniki, Larisa, Glyfa(ferry), Agiokampos, Loutra Edipsou.

Ziua 2
Odata ajunsi in Grecia ne continuam traseul spre Salonic, apoi spre Glyfa, unde vom traversa marea cu ferry-boat-ul. Ajungem pe insula in jurul pranzului si ne indreptam catre statiune, pentru cazare.

Ziua 3
Pe perioada sejurului, pe langa relaxare, plimbari, sau plaja in orasul balnear a Loutra Edipsos, puteti opta pentru urmatoarele excursii optionale:

Ziua 4
1. Croaziera si vizita Skiathos Celebra insula se afla la doar o ora distanta de portul din Pefki. In fiecare zi, capitanul Kostas isi asteapta turistii pentru excursii de neuitat spre una dintre cele mai frumoase insule din lume. Skiathos este renumita pentru plajele sale de vis, in special Koukounaries, un loc unde natura salbatica, apa de un albastru curat si straveziu ca cerul si nisipul auriu se impletesc tainic, ca intr-o imbratisare. Nu degeaba se spune ca aceasta plaja este si cea mai frumoasa din Marea Egee. Turistii au tot timpul la dispozitie pentru plaja si baie, dar si pentru a explora frumusetile insulei. Spre seara se face imbarcarea catre Pefki, iar in timpul calatoriei turistii vor deveni spectatorii unui spectacol de neegalat, regizat de Kostas si trupa sa. Toti cei care povestesc despre el o fac cu zambetul pe buze si multa admiratie pentru inventivitatea grecilor si curajul lor. Curiosie Va lasam sa descoperiti singuri despre ce e vorba.(tarif informativ-30 euro/pers)

Ziua 5
2. Vizita Atena Orasul de care te poti bucura cel mai bine intr-un sejur. De sus, de pe Areopag, predica in primele zile ale crestinismului Sfantul Apostol Pavel, ale carui cuvinte se afla inscrise pe o piatra aflata la poalele sit-ului Acropole. Din acest loc poti vedea Atena de jur imprejur. Tur panoramic si o plimbare in orasul vechi, pauza de masa. Apoi grupul se va reuni in fata Palatului Parlamentului pentru a vedea schimbarea garzii evzonilor. (tarif informativ-45 euro/pers)

Ziua 6
3. Croaziera catre insulitele vulcanice Lichadonisia Plecare spre Agios Georgios de unde ne vom imbarca pentru a face turul insulitelor vulcanice, pentru aproximativ 40min. In cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epava situate la 10m sub apa, ruinele unui vechi sat si ale unei manastiri si, daca suntem norocosi, o familie de foci. Debarcam pe principal insula, unde plaja este superba, cu nisip fin, intr-un decor de vis, unde se va sta aproximativ 4 ore, se va servi pranzul si se va dansa pe ritmuri grecesti impreuna cu capitanul. Ne imbarcam din nou pe vas si, dupa o calatorie de 30 minute ajungem in Agios Georgios. (tarif informativ-40 euro/pers)

Ziua 7
4. Turul Nordului Eviei Prima oprire se face in Parcul National Drimona, unde se admira frumoasa casacada si Manastirea Sf. David. Se continua drumul catre simbolul insulei Evia, Manastirea Sf. Ioan Rusul, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, lacas aflat in localitatea Prokopi. Aici se va face si pauza pentru masa de pranz. Pe drumul de intoarcere in masura in care mai este timp, se face un popas la bazarul din Istiaia, pentru aproximativ 30min pentru cei care doresc sa se delecteze cu produse traditionale. (tarif informativ-25 euro/pers)

Ziua 8
Ziua 9. LOUTRA EDIPSOU a Bucuresti Dimineata, la orele 09.00 ne imbarcam pentru intoarcerea catre Romania pe traseul Larisa - Salonic - Sofia a Ruse a Giurgiu a Bucuresti. Sosire dimineata, in functie de trafic si formalitati vamale.vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar iri travel Bucuresti - Loutra Edipsou
Transport Autocar iri travel Loutra Edipsou - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre PROGRAM SENIORI INSULA EVIA 2022, Toate locatiile, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate