Departamentul Formare Profesionala

      Intr-o societate aflata in continua dezvoltare consideram ca principalul stalp ce sta la baza cresterii economice consta in introducerea pe piata muncii a unei forte de munca inalt calificata si adaptabila prin imbunatatirea sistemului educational, dezvoltarea acestuia si promovarea educatiei pe tot parcursul vietii.

      Formarea profesionala permanenta si continua este o arie importanta in dezvoltarea mai inainte amintita, pe care o constientizeaza din ce in ce mai multe intreprinderi din societatea noastra, prin urmare din luna aprilie a anului 2016 Magnum Tour Operator isi deschide departamentul de formare si perfectionare permanenta si continua Magnum Form, din dorinta de a oferi clientilor nostrii suportul necesar accesarii unor cursuri specializate din domenii variate de activitate.

      Cursurile puse la dispozitia clientilor nostrii ofera calificari si specializari atestate si autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si sunt recunoscute la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

      Magnum Form, colaboreaza cu specialisti recunoscuti in domeniile lor de competenta precum si cu lectori si formatori ce provin din institutii culturale si educationale prestigioase. Departamentul nostru de formare isi propune sa adapteze permanent oferta de cursuri astfel incat sa raspundem tuturor provocarilor din diverse domenii precum si noilor tendinte in materie de formare permanenta si specializare.

      In acest sens suntem deschisi propunerilor clientilor nostrii cu privire la diverse aspecte precum propunerea de tematici, noi cursuri sau conferinte care sa vina in sprijinul angajatiilor si angajatoriilor si sa ajute la modernizarea activitatii zonei private si publice de pe piata de munca romaneasca.